Overslaan en naar de inhoud gaan
Kerst
Terug

Decoratietip: de kerstboom

De finishing touch in en onder de kerstboom

De kerstboom, bij velen het pronkstuk van de kerstperiode. Van de moment dat Sinterklaas gepasseerd is worden de kerstballen met plezier afgestoft en de lichtjes worden met veel  gejuich in het stopcontact gestoken. Daarnaast zijn het ook de cadeautjes die onder de kerstboom liggen die zorgen voor het grootste plezier. 

Naast de gekende kerstballen, lichtjes en andere accessoires, kan je met de hartjes van merci nog een laatste hartverwarmende toets toevoegen aan de kerstboom. Dit kan je op verschillende manieren doen.

Tip 1: kies een mooi touwtje uit en bind deze rond het hartje van merci. Hierdoor kan je deze in de boom omhoog hangen net zoals een echte kerstbal. De boom afbreken wordt dan ook nog eens heel leuk want je kan de chocolade dan gewoon opeten.

Kerstboom

Tip 2: je kan er ook voor kiezen om de hartjes van merci los op de takken van de kerstboom te leggen. Dit zorgt voor een leuk en origineel effect.

Kerstboom

Tip 3: Maar het is ook vooral wat er onder de kerstboom ligt dat onze aandacht trekt. De cadeautjes kan je naast de bekende strik ook afwerken met een hartje van merci. Dit zorgt voor een originele en hartverwarmende toets.

cadeautje

Wanneer je gasten al een chocolaatje vinden op hun cadeautje vooraleer ze de kans krijgen het open te doen, zal dit gebaar ongetwijfeld en glimlach op hun gezicht toveren en hun hart verwarmen.

Succes!

bedanken betekent merci