Overslaan en naar de inhoud gaan
versier je tafel met merci
Terug

Decoratietip: naamkaartjes met een extraatje

Naamkaartjes met een oprechte  boodschap

De finishing touch aan de feesttafel is vaak het naamkaartje. Het zijn dan ook de gasten die zich aan de tafel schuiven die het feest pas echt compleet maken. Voor hen mag het dan ook net iets meer zijn dan een saai & ouderwets naamkaartje.

Hieronder kan je alvast een leuk ideetje terugvinden voor het opmaken van een naamkaartje met de hartjes & paaseitjes van merci. Zo zeg je zonder al te veel woorden, merci om hier te zijn, ik apprecieer dat je er bent. Iets praktisch zoals een naamkaartje wordt dan meteen iets oprecht & charmant.

naamkaartje

 

Volg hieronder het stappenplan:

Stap 1: maak je keuze uit één van de drie naamkaartjes.

naamkaartjes

 

Stap 2: download hier het kaartje voor het leuke gezelschap, voor de gezelligheid, dat jij er bent of een combinatie van de drie. Vul de juiste naam in en print deze af.  

Stap 3: Kies een mooi zakje en steek het naamkaartje erin. Hier raden wij aan om gebruik te maken van een linnen of doorschijnend zakje zoals op de foto zodat het kaartje steeds goed zichtbaar blijft.

Stap 4: Vul het zakje met de hartjes of de paaseitjes van merci en plaats deze mee op het bord.

Extra tip: Wanneer je gebruik maakt van een zakje is het ook mogelijk om dit achteraf te schenken aan de gasten wanneer ze naar huis gaan. Op deze manier hebben ze ook meteen een leuk aandenken aan het feest, tenminste als ze de chocolade nog niet opgegeten hebben vooraleer het voorgerecht geserveerd is.

Succes!

 

bedanken betekent merci