Overslaan en naar de inhoud gaan
decorez votre table avec merci
Terug

Decoratietip: stijlvolle glazen

Glazen gevuld met een oprecht gebaar

Om de juiste lentesfeer te creëren op je feesttafel kan je verscheidene zaken doen, gaande van het leggen van leuke servetten tot het gebruik maken van de juiste kleuren & accessoires.

Een andere leuke & stijlvolle manier om je tafel te versieren is door gebruik te maken van de glazen die op tafel staan. Zo kan je je glazen een originele look geven met de hartjes en/of paaseitjes van merci. Zonder al te veel woorden verras je de gasten en zeg je “ merci om hier te zijn, ik apprecieer dat je er bent”. De glazen kan je dan versieren op verschillende manieren:

glas met hartjes

Tip 1: vul het glas met de paaseitjes van merci en voeg op het einde een hartje van merci toe. Zo kunnen de gasten genieten van de lekkere paaseitjes en toon je aan met het hartje dat je enorm apprecieert dat ze er zijn.

Tip 2: je kan ook spelen met de verschillende kleuren van de paaseitjes en de hartjes van merci. In elk zakje zitten er drie verschillende kleuren. Zo kan je ervoor opteren om een glas te vullen met bijvoorbeeld allemaal blauw eitjes en de andere glazen met allemaal groene eitjes. Op deze manier creëer je een leuke eenheid in het glas en een speelse diversiteit op tafel.

Extra tip: in 1 zakje zitten telkens vijf eitjes of drie hartjes van dezelfde kleur. Voor het vullen van één glas met dezelfde kleur heb je dan ongeveer 2 of 3 zakjes nodig bij de hartjes, en 1 of twee zakjes bij de eitjes.

Let wel op, de aantallen kunnen iets afwijken naargelang de productie.

eitjeshartjes

Tip 3: vul het glas enkel en alleen met 1 hartje van merci. Met dit oprecht en liefdevol gebaar heb je geen extra woorden nodig, want bedanken betekent merci.

 

bedanken