Overslaan en naar de inhoud gaan
Kersttafel
Terug

Decoratietip: stijlvolle glazen

Glazen gevuld met een oprecht gebaar

Om de juiste kerstsfeer te creëren op je feesttafel kan je verscheidene zaken doen, gaande van het leggen van leuke servetten tot het gebruik maken van de juiste kleuren & accessoires.

Een andere leuke & stijlvolle manier om je tafel te versieren is door gebruik te maken van de glazen die op tafel staan. Zo kan je je glazen een originele look geven met de hartjes en/of kerstballetjes van merci. Zonder al te veel woorden verras je de gasten en zeg je “ merci om hier te zijn, ik apprecieer dat je er bent”.

glas met hartjes

 

De glazen kan je dan versieren op verschillende manieren:

Tip 1:  Draai het glas om en leg er een hartje van merci onder. Zo kunnen de gasten genieten van de lekkere hartjes en toon je aan dat je enorm apprecieert dat ze er zijn.

Tip 2: je kan ook spelen met de verschillende kleuren van de kertsballetjes en de hartjes van merci. In elk zakje zitten er drie verschillende kleuren. Zo kan je ervoor opteren om een glas te vullen met bijvoorbeeld allemaal blauwe balletjes en de andere glazen met allemaal rode balletjes. Op deze manier creëer je een leuke eenheid in het glas en een speelse diversiteit op tafel.

Extra tip: in 1 zakje zitten telkens vijf balletjes of drie hartjes van dezelfde kleur. Voor het vullen van één glas met dezelfde kleur heb je dan ongeveer 2 of 3 zakjes nodig bij de hartjes, en 1 of twee zakjes bij de kerstballen.

zakjes

 

 

 

 

Let wel op, de aantallen kunnen iets afwijken naargelang de productie.

Succes!

bedanken betekent merci