Overslaan en naar de inhoud gaan
Kerst
Terug

Decoratietip: tafelversiering

Tafelversiering met een knipoog

Om een gezellige en dankbare sfeer te creëren aan de feesttafel kan je verscheidene zaken doen, gaande van het leggen van leuke servetten tot het gebruik maken van de juiste kleuren & accessoires.

Leuke accessoires kunnen hier dan bijvoorbeeld kersttakjes, bloemen of plantenversiering zijn. Deze kan je op een originele manier afwerken met de kerstballen & hartjes van merci om een glimlach te toveren op de gezichten van je gasten.

Enkele tips voor het creëren van leuke tafel accessoires

Een leuke aanvulling aan de feesttafel zijn uiteraard bloemen en kersttakjes. Deze geven een instant kerstgevoel en zorgen voor extra sfeer aan tafel. Wanneer je hier nog enkele hartjes van merci aan toevoegt, maak je het tafelmoment meteen een tikkeltje warmer.

Tip 1: plaats over de gehele lengte en in het midden van de tafel enkele kersttakjes. Deze kan je dan afwerken met de hartjes en de kerstballetjes van merci.

takjes

Tip 2: Werk met vormen bekleed met mos voor een warme en groene toets aan de tafel.

Mol

Stap 1:  Ga naar de bloemenwinkel of hobbywinkel en kies een leuke vorm van steekschuim of oasis uit.

Piepschuim

Stap 2: Zoek enkele mooie stukjes mos in de tuin of koop deze aan in de bloemenwinkel.

Stap 3: bekleed het stukje piepschuim/oasis met de mos totdat deze niet meer zichtbaar is en werk deze af met een hartje van merci voor een hartverwarmende uitstraling.

Succes!

bedanken betekent merci