Overslaan en naar de inhoud gaan
Vriendinnen

Spaarkaart

Via deze website is het mogelijk om te sparen voor 4 verschillende tassen van merci. Deze hebben allemaal een origineel & uniek design en zijn aldus ware collectors items. De tassen zijn enkel verkrijgbaar via deze weg en mogen zeker niet ontbreken in jouw collectie. Hieronder krijg je alvast een voorsmaakje:

Collectie

Deze zijn perfect om zelf uit te drinken bij je dagelijkse koffie of thee, of ze zijn ook enorm leuk om uit de kast te halen wanneer je bezoek hebt. Zo bezorg je jezelf of je bezoek een hartverwarmend moment met de tas van merci.

Hoe kan je een tas bemachtigen?

Koop één van de producten uit ons merci Finest Selection gamma  in de winkel en houd goed je kassaticket bij. Dit kassaticket kan je later uploaden aan de hand van een foto of scan via deze website. Hieronder kan je terugvinden welke producten we aanvaarden.

 

producten

spaarkaart 2

 

 

 

Eén product is telkens geldig voor één punt. Je kan meerdere merci Finest Selection doosjes aanduiden per kassaticket. Na het uploaden van je ticket wordt de geldigheid ervan gecontroleerd. Indien alles in orde is, zal je een mail ontvangen met de validatie van je punt. Na vijf gevalideerde punten, heb je recht op 1 tas.

Registreren